FABRICA MEA DE BITCOIN!Andy Popescu email : ace20male@gmail.com
Andy Personal Instagram : AndyPopescuVlogs
Aceasta este a doua parte a Vlog-ului #2 , dupa plimbarea cu A8-ul am facut o vizita la fabrica de bitcoin si am vorbit deschis si pe intelesul tuturor despre ce inseamna minat si investit.
Una este sa minezi cryptomonezi, alta este sa cumperi cryptomonezi, sunt 2 chestii diferite si poti face bani din ambele. Sau poti pierde cu ambele.
Pentru minat iti trebuie ori calculatoare, ori placi grafice, ori unitati specializate, adica asic-uri.
Pentru cumparat cryptomonezi nu iti trebuie decat bani, bitcoin poti cumpara de pe orice site de incredere, cu cardul sau cu transfer bancar, iar electroneum, moneda asta in care eu am investit peste 50,000$ poti cumpara doar cu bitcoin, la schimb cu electroneum pe un exchange, de exemplu eu schimb pe cryptopia.
Cat de multa moneda minezi depinde doar de puterea de lucru a calculatoarelor si placilor grafice, cu cat mai bune si mai performante cu atat minezi mai mult. Puterea de minare se masoare in HASH/secunda si poti verifica cat minezi cu o anumita putere de minare pe whattomine dot com
Dupa ce minezi o moneda, o poti schimba in bitcoin pe orice exchange care accepta schimburi, iar dupa ce ai bitcoin, il poti schimba in cash pe orice exchange care accepta asa ceva, sunt si la noi in Romania cateva foarte ok pe care le-am folosit cu succes.
Sper ca am fost destul de clar, daca nu intelegeti, mai urmariti inca o data acest rezumat si daca mai aveti intrebari nu ezitati sa lasati un comment mai jos, promit sa va raspund personal.
Daca v-a placut ma puteti ajuta cu un like, share, subscribe si clopotel ca sa primiti notificari cand postez un nou video. Urmeaza Vloguri interesante cu Jaguarul nou nout, cu Audi-ul cu motor de lamborghini, X5M si mai multe.

Instagram: Andypopescuvlogs
Facebook: Andy Popescu

44 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *